Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/تهران نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: مادران شهدا تاریخ‌ سازند و همراهی‌ و استقامتی‌ که ‌از ناحیه ‌مادران شهدا و رزمندگان در جریان‌ جنگ‌ تحمیلی‌ به ‌منصه ‌ظهور رسید در هیچ‌ زمانی ‌و در هیچ ‌منطقه‌ای ‌از جهان‌ سابقه ‌ندارد.

حجت الاسلام یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در مراسم ختم مادر شهیدان خلخالی که در گلزار شهدای سید فتح الله برگزار شد ، اظهار کرد: مادران شهدا تاریخ‌سازند و همراهی‌ و استقامتی‌ که ‌از ناحیه ‌مادران شهدا و رزمندگان در جریان‌ جنگ‌ تحمیلی‌ به ‌منصه ‌ظهور رسید در هیچ‌ زمانی ‌و در هیچ ‌منطقه‌ای ‌از جهان‌ سابقه ‌ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول بیان کرد: نقش مادران شهدا در هشت سال دفاع مقدس حماسی و تاریخ‌ساز است. تاریخ‌ معاصر ایران ‌شاهد گویایی ‌بر حضور همه‌جانبه ‌و فعالانه ‌زنان ‌مسلمان ‌ایرانی ‌در صحنه‌های‌ گوناگون ‌دفاعی، رزمی، سیاسی ‌و اجتماعی‌ بوده ‌است.

وی ادامه داد: انسان با خدای بزرگ عهد بسته جز حق مطلق ، جز الله و جز خدای رحمان الرحیم عبادت نکند به همین خاطر همه انبیاء این مسیر را طی می کند و انسان را به راه راست هدایت می کنند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: بعضی از زن ها در جامعه و کشور هستند که از هزار مرد ، مردتر هستند و مادر شهیدان خلخالی نیز جزو همین زنان هست که از مردها مردتر است چرا که در راه عهد و پیمان با خدا سه فرزند شهید خود را تقدیم نظام، انقلاب و ولایت کرده است.

حجت الاسلام شکری بیان کرد: مردم ورامین به مادر شهیدان خلخالی احترام قائل هستند چرا که مقام و منزلت مادر شهیدان جایگاه والایی در بین دیار ۱۵ خرداد دارد ، دیاری که پرچم دار قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ هستند.

وی تصریح کرد: جایگاه شهدا عالی و تعالی است، باید مزار شهدا با عارفان دل سوختگان باشد و مردم جهت نیازها و حاجت های خود به مزار شهدا حضور پیدا کنند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان گفت: قدر خانواده معظم شهدا به خصوص مادران بزرگوار شهدا را بدانید ، چرا که مادران شهدا خاطرات ماندگار و زنده جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی عنوان کرد: مادران شهدا در راه آرمان و عقیده خویش حاضرند از عواطف و احساسات خود چشم‌پوشی کنند و در دفاع‌ مقدس، نقشی‌ ریشه‌دار و ارزشمند داشته‌اند و با پیروی‌ از مکتب ‌عاشورا حماسه‌های ‌فراموش‌ نشدنی ‌آفریدند.

لازم به ذکر است که مراسم بزرگداشت سومین روز ارتحال مادر شهیدان خلخالی با حضور مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران ، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران ، امام جمعه ،  فرماندار ، فرماندهان نظامی و انتظامی ورامین و خانواده‌های معظم شهدا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در گلزار شهدای امام‌زاده سید فتح‌الله ورامین برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنگ تحمیلی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران مادر شهیدان خلخالی مادران شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ننه گلبهار دوستت داریم

فرزندانش در روز ماما گردهم آمده بودند تا قدردان روزها و شب‌های بی‌خوابی او باشند، کودکان حکم نوه و نتیجه‌هایش را داشتند و یک صدا فریاد کودکانه سر می‌دادند، «ننه گلبهار دوستت داریم.»

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، قابلگی سرمایه ارزشمندی در سرزمین ما بوده که امروز در حال افول و فراموشی است. قابله‌ها افراد مؤمن و توانمندی بودند که در سخت‌ترین شرایط و بدون کم‌ترین امکانات نوزاد را به دنیا می‌آوردند.

ونک روستایی بن بست با جاده‌ای صعب‌العبور و خاکی در ۳۵ کیلومتری غرب سمیرم است، سال‌ها پیش قابله روستا در تابستان و زمستان ننه شیرین و دخترش گلبهار بودند.

نیمه‌های شب، سحر، صبحدم و گاهی عصر و شبانگاه، کوبه در به صدا درآمد و ننه شیرین در یک چشم بر هم زدن عازم می‌شد. کوچه‌های تاریک و سرد و باریک و گاهی پر از برف را پیاده در تاریکی و روشنایی شب و روز می‌پیمود تا به مقصد برسد.

گاهی اواخر بهار و تابستان نیز عشایر میهمان در مزارع اطراف ننه شیرین و خاله گلبهار را برای به دنیا آمدن فرزندشان فرا می‌خواندند و ننه شیرین قصه ما، شب و نیمه شب سوار بر الاغ راهی چادر عشایر می‌شد.

مادران معنوی قصه ما آن روزها خواب و بیداری نداشتند و با توجه به زاد و ولد زیاد هر روز آماده مأموریت بودند؛ بدون چشم‌داشتی از کسی نوزادان را به دنیا می‌آوردند و مادر را تا چهل روز به حمام می‌برند. مراسم خاص روشن کردن چراغ حمام، تیغ زدن نوزادان که امروز حجامت نام دارد و سوراخ کردن گوش دختران از جمله فعالیت‌های آن‌ها بود.

گلبهار سی سنبله قابله ۸۵ ساله ونکی است که مادر معنوی حدود چهل شهید است. شغلی که از مادر و مادر از مادرشوهر، به ارث برده است. ننه شیرین و خاله گلبهار، مادر و دختری که مادران معنوی ۱۰۰ شهید شهر ونک هستند و خاله شیرین که خود مادر یک شهید نوجوان است.

امروز فرزندانش گردهم آمده بودند تا قدردان روزها و شب‌های بی‌خوابی او باشند و کودکانی که حکم نوه و نتیجه‌هایش را داشتند، یک صدا فریاد کودکانه سر می‌دادند، «ننه گلبهار دوست داریم.»

خانه خاله گلبهار آذین بسته حجله شهادت بود، شهادت فرزندی که در سن ۱۶ سالگی روز ۱۱ آبان ۱۳۶۱ در عملیات محرم به شهادت رسید و مادر گوشه طاقچه را به تصاویر فرزند و تنها یادگاری‌هایش مزین کرده بود.

در بین یادگاری‌های به جا مانده از شهید تفنگی چوبی است که خودش درست کرده بود و به گفته مادر در روزگار نوجوانی‌اش عراق ایران بازی می‌کرد. امروز تنها دل‌خوشی مادر قاب عکسی بود که مدام اسباب بازی روزهای کودکی فرزندش بوسه باران می‌شد.

آئین نکوداشت مادران معنوی شهدا لبخند را بر لبانش و اشک شوق را در چشمانش جاری کرده بود و از حضور مسئولان و مردم قدردان سپاسگزاری می‌کرد.

به گزارش ایمنا، فرماندار، امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سمیرم، امور بانوان فرمانداری، رئیس بنیاد شهید، مسئولان شبکه بهداشت و درمان، شهرداری و شورای اسلامی شهر ونک و مردم قدردان شهر ونک در این آئین شرکت و از وی تجلیل کردند.

کد خبر 750962

دیگر خبرها

  • نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود
  • سیره شهدا اراده ملت را در مقابل توطئه دشمنان استوار نگه می دارد
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • مادر شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • ننه گلبهار دوستت داریم
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست